Reacties van klanten

Wij horen graag wat u van ons of onze diensten vindt.
Hoe u geholpen bent en waar u tevreden over bent.
Zo helpt u andere klanten met het maken van de juiste keuze.
De keuze voor een bedrijf, dat betrokken is bij haar klanten en op zoek gaat naar de beste oplossing.

 

Share

Reactie toevoegen

Reacties

39

Hallo Guus en Marij, de eerste foto's gemaakt met het nieuwe fototoestel van de donderdagmiddaggroep in het Kranenbroek in Echt, . Over de eerste resultaten ben ik zeer tevreden, zo is het ook weer om met plezier foto's te maken. Dank jullie wel voor het meedenken, adviseren en leveren.

Heel hartelijk dank voor de mooie Foto's en super service!!

Guus bedankt voor het perfect bewerken van een video opname die ik op een usb stick had staan Klasse!

Het omzetten van een 8 mm film met geluid, op digitaal materiaal is prachtig geworden, hartstikke bedankt hiervoor, ik kan het iedereen aanbevelen het is het geld meer dan waard !

N.a.v. een 8mm film met geluid, overgezet op digitaal materiaal. Ik wil u nog even heel hartelijk bedanken voor de schitterende montage van de film van mijn grootouders. U hebt fantastisch werk geleverd!! U merkte mogelijk wel dat tijdens het afkijken van de DVD ik regelmatig zodanig ontroerd raakte, dat ik nauwelijks kon praten. Zo’n mooi resultaat had ik nauwelijks kunnen dromen. Nogmaals heel veel dank. Met hartelijke groet, Marguerite van der Wolk

Over een samengestelde fotocollage uit oud en nieuw materiaal: Heel mooi, ik kreeg er tranen van in mijn ogen. Volgens mij schiet mijn moeder mij neer als ik hiermee aan kom zetten, maar ik doe het toch.

Guus, we zijn heel erg blij met de mooie foto's van onze zwangerschap. Sylvana en Ralph.

N.a.v. fotoserie 4 geslachten op locatie: Vanuit Noorwegen... Hartelijk dank voor de foto's. Oma Greet is erg trots en opa Pol laat ze aan iedereen zien. Nogmaals bedankt voor de goede service. Tot ziens, Mia.

Namens Ramon Wewengkang 30 juni om 21:48 Through the eyes of Peter Wewengkang Sensei. He was traveling around the world in the period of the nineties and the noughties. These pure memories were brought back to life by Guus Janssen (Multimedia Studio Janssen) after being stashed away for nearly 20 years. 'it's better to have loved and lost than never have loved at all' Thank you so much! Oss Sensei…. JKA Karate do Weng Centrum WenG http://youtu.be/TJ56pi097j0

Betreft zeildoek/banner voor buitengebruik in Kroatië: Prima werk, maar dat had ik eigenlijk wel gedacht. Ik zou zeggen, maken maar. Zou het nog lukken voor volgende week dinsdag (ik denk dat ik tegen een uur of 11 vertrek) dan is het natuurlijk helemaal mooi en kan de poster vrijdag of zaterdag door iedereen van het dorp die aanwezig is bij het opzetten van de meiboom bewonderd worden.

Pagina's